Demo Plataforma StreamingBarcelona (CAT)
Segueix-nos en Facebook

Informació sobre els requisits tècnics per a la connexió a l'streaming

La gran majoria d'ordinadors personals (PC) estan preparats per navegar per tota classe de llocs web i accedir al contingut de vídeo amb gran càrrega de transmissió de dades. Pel que, connectar-se a un streaming no hauria de portar-li molts problemes.
Però si està experimentant problemes per accedir a una emissió per streaming; segueixi, en ordre, les instruccions que es detallen a continuació.

1. Connecteu-vos amb un navegador actualitzat

 • Per assegurar una navegació segura i poder accedir a tot tipus de continguts en línia, el millor és que el seu navegador estigui sempre actualitzat.
 • Comproveu aqui que el seu navegador és segur i està actualitzat:
  https://www.whatismybrowser.com

2. Has de tenir una connexió a Internet de banda ampla

 • Per veure vídeo i àudio a temps real necessita una connexió a Internet de banda ampla amb un mínim de 3Mb de capacitat de descàrrega.
 • Si teniu talls a la retransmissió, pot ser degut a diversos factors:
 • Assegureu-vos d'estar connectat per cable i no per Wifi. Assegureu-vos que cap altre programari està copant la connexió a internet (programes de descàrregues P2P o similar fan gran ús dels recursos de xarxa)
 • Si no té prou ample de banda, i experimenta una reproducció amb aturades, una possible solució podria ser seleccionar manualment una qualitat de vídeo inferior. Proveu d'escollir la qualitat més adequada a vostè en el llistat de qualitats accessible des de la barra de controls, a la icona de l'engranatge, oa la part inferior de l'reproductor.
 • Comproveu la velocitat de la seva connexió aquí:
  http://www.speedtest.net/

3. El Router ha de permetre la connexió

 • En la majoria de casos, per veure un esdeveniment en directe no s'ha de dur a terme cap tasca de configuració a la xarxa, però si està connectat a una xarxa corporativa o el PC està connectat a Internet a través d'un Proxy, pot ser que es hagi de habilitar expressament la connexió.
 • Si està darrere d'un Firewall molt estricte, contacteu amb l'administrador de la xarxa perquè habiliti la connexió per streaming mitjançant el protocol RTMP (port TCP 1935 de sortida).

Tornar

Aquest és un canal de mostra comercial.

Els botons d'accés a les votacions i al llistat de preguntes, es mostren només per aquest motiu, en aquest canal.
No estan accessibles per l'usuari en l'ús normal de la plataforma.

Igualment que la "pregunta actualment en curs" de mostra, que normalment és formula durant el transcurs de l'esdeveniment.Accedir al resultat de les votacionsAccedir al llistat de preguntes al ponent